Coaching voor ondernemers!

De Roils ondernemerscoach is een klankbord en geeft gepersonaliseerde tools om je te helpen van waar je nu bent naar waar je wilt zijn. Creëer 30-120% winstgroei in je bedrijf en echte financiële vrijheid als ondernemer met een ondernemerscoach.

 

Maak van je droom een droombedrijf met een ondernemerscoach!

Als ondernemer wil je vooral doen waarom je ooit je bedrijf begonnen bent. Maar soms lijkt de rek eruit. Uit jou als ondernemer of uit de groei en winst van je bedrijf. Veel bedrijven bereiken hun zogeheten plafond. Niet omdat er geen potentie meer is, maar omdat het nodig is dat je even afstand neemt, kijkt waar je vastloopt en er groei mogelijk is en vooral ook hulp inschakelt. Een bedrijfsidee, passie en bezieling in je bedrijf is uniek, maar een groot en succesvol bedrijf runnen, daar zijn formules voor die je kunt leren.

Succesvolle bedrijven combineren een doordachte strategie, systematische implementatie en voelen zich verantwoordelijk voor de dagelijkse business om bedrijfsverbetering, winstgroei en succes te stimuleren. Bedrijfsverbetering begint echter met de bereidheid om naar je activiteiten te kijken en te bepalen waar ze mogelijk tekortschieten. Dat doe je het beste met een doorgewinterde ondernemerscoach. Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Stagneert de groei van je onderneming?
  • Loop je vast als ondernemer? Delegeer je wel? Innoveer je? 
  • Heb je een exitstrategie? Of ben je onmisbaar?
  • Wil je een bedrijf starten, maar heb je geen idee waar te beginnen?
  • Is het tijd voor meer vrijheid, tijd en geld?
  • Heb je behoefte aan een ervaren en doortastende sparringpartner?
  • Lijkt het of je je plafond hebt bereikt en is het tijd voor next level?
  • Wil je hulp om je bedrijfsidee concreet te maken en meteen klanten aan te trekken?
  • Gun je jezelf nu die ondernemerscoach?

 

voor ondernemers die willen groeien
Strategie sessie
excl. btw
375,-
  • Een dagdeel sparren of een audit van jouw bedrijf.
  • Een strategische roadmap voor jouw bedrijf aangevuld met praktisch toepasbare handvaten.
  • Toegang tot een groot netwerk.
Boek nu jouw sessie

Het rendement van een goede ondernemerscoach is altijd vele malen hoger dan de investering.

Het is een tool die bij een succesvolle onderneming tegenwoordig niet mag ontbreken!

ondernemerscoach

Laat je unieke bedrijf floreren!

Misschien weet jij al heel lang en heel goed wat je dromen zijn. Maar heeft het leven een dusdanige wending genomen dat je heel ergens anders bent beland. Dan is echt NU het moment om je dromen waar te gaan maken en een bedrijf te starten. Hoe gelukkig zou jij worden als je je droom gaat verwezenlijken? 

Het kan ook zijn dat jij je droom en visie al hebt uitgewerkt en reeds in het bezit bent van je eigen bedrijf. Dan is een ondernemerscoach er om jou te helpen met groei, visie, helderheid, een audit, structuur, balans en meer vrijheid. Afhankelijk van waar jij nu behoefte aan hebt, sluit de ondernemerscoach aan. Ervan uitgaande dat ieder bedrijf kan groeien en excellereren.

Vaak belanden ondernemers in het leiden van dagelijkse activiteiten van je bedrijf . Ben je dan een echte ondernemer of een operations manager? De kans is groot dat je een bedrijf bent begonnen om jezelf te bevrijden van de dagelijkse 9-17 sleur waarin je nu weer vastzit. Als de zaken in het honderd lopen zodra je het kantoor verlaat, weet je precies waar je je bedrijfsverbetering op moet richten.

Het runnen van een succesvol bedrijf gaat ook over het voorblijven van je concurrentie en weten waar je kracht ligt. En dat betekent een cultuur van innovatie. De behoeften van je bestaande en potentiële klanten zullen veranderen en de producten en diensten die je aanbiedt moeten met hen mee veranderen.

Samen zitten met een ondernemerscoach gaat over het ontwerpen van het leven dat je wilt. Wanneer je bedrijf opereert onder het optimale niveau (en dat is vrijwel altijd zo) kan een ondernemerscoach echt datgene zijn dat je nodig hebt. Een kleine verschuiving in je aanpak kan je bedrijf al verbeteren en een geheel nieuw succesniveau creëren. Neem je tijd terug en bereik echte financiële vrijheid met de ondersteuning van de bewezen ondernemerscoach van Roils.

"Van een ondernemerscoach mag je verwachten dat die jou bijstaat om doelgericht jou en jouw bedrijf te manifesteren en te laten floreren. We starten vanuit de fase waar jij nu zit. Of dat bij je dromen is of een stagnerende omzet of misschien ben je toe aan uitbreiding. Graag hoor ik dit in een telefonische intake. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt kiezen we een passend traject. Dat kan een eenmalige strategie sessie zijn of wat langer met elkaar optrekken. In ieder geval willen we samen maximaal rendement en een uniek en exclusief bedrijf voor jou. Corinne"

 

passie-visie-manifesteren-excellereren: waar zit jij? 

ROILS ondernemerscoach:

Doelgerichte ondernemerscoach sessies om te manifesteren en excellereren.

  • Hoogwaardige coaching op lokatie of bij ROILS.
  • Verschillende trajecten, passend bij jouw behoefte en fase.
  • Toegang tot een uitgebreid netwerk en support system.
  • Praktische no nonsense aanpak, wel uitgaande van bezieling.
  • Roils zal jouw ambassadeur zijn.

Als jij ervoor gaat zoals wij dat doen heb jij binnen afzienbare tijd een succesvol bedrijf.

ondernemerscoach

Strategie Sessie

Wil je doorgroeien in je huidige onderneming? Na een strategie sessie met de ondernemerscoach heb je handvaten, inzichten en een goede reflectie van waar jij nu staat en naartoe wil. We bespreken onder andere:

  • Wat is je core business?
  • Wie is je klant?
  • Wat is voor jou de juiste strategie?
  • Hoe functioneren je verkoopkanalen?
  • Hoe genereer je meer verkoop?

Vooraf maken we een scherpe bedrijfsanalyse, na 3 uur samen reflecteren van waar je nu staat en waar je heen wil met je onderneming maken we een strategie rapport waar je direct mee aan de slag kan. De investering die je hier doet zal zich binnen no-time terugverdienen. 

ondernemerscoach

Vliegende start sessie

Wil je een bedrijf starten of heb je een droom? Na deze keuzesessie met de ondernemerscoach heb je een duidelijke keuze gemaakt in jouw bedrijfsconcept, die naadloos aansluit op jouw droom en visie. We bespreken onder andere:

  • Wat is jouw toegevoegde waarde?
  • Wat is je droom?
  • Welke visie heb je voor jezelf?
  • Wanneer wil je dit manifesteren en hoe?
  • Wie is je klant?

Na 3 uur samen reflecteren heb jij jouw bedrijfsconcept op papier en kan je aan de slag! 

 

ondernemerscoach

Coach Traject

Roils biedt ondernemerscoach sessies die je kan inboeken wanneer er behoefte is aan een sparringpartner of wanneer je een concreet vraagstuk hebt waar je alleen niet uitkomt. Daarnaast kunnen we een halfjaar traject afspreken waarin we een concreet doel benoemen en maandelijks samenkomen tegen een gereduceerd tarief. 

Samen vertalen we je droom naar een succesvol bedrijf! Of brengen we je bestaande onderneming een niveau omhoog en ik weet zeker dat dat er voor jou inzit! 

 

voor doorgroeiers
Strategie sessie
excl. btw
375,-
  • Een strategische roadmap voor jouw bedrijf!
  • Voor alle ondernemers voor wie stilstaan geen optie is.
vrijblijvend contact
gratis telefonische intake
Vliegende Start sessie
excl. btw
325,-
  • Niets is zo belangrijk als een goed vertrekpunt!
  • Voor starters en mensen met een droom!
vrijblijvend contact
onderwerp, lokatie en frequentie naar behoefte
Ondernemerscoach sessies
per sessie (ruim 1 uur), excl. btw
129,-
  • Voor ondernemers die verder willen komen.
  • In overleg bestaat er ook een half jaar abonnement
vrijblijvend contact

Bij Roils kan je rekenen op een grondige, doelgerichte aanpak van hoge kwaliteit. Wat betekent dat we het maximale halen uit wat er in jou leeft en dat vertalen naar de onderneming. We slaan geen stapjes over.

 

Van droombedrijf tot klanten!

Als ondernemerscoach heeft Corinne vooral oog voor de ondernemer. Zijn of haar potentie en 'vuur' maakt het bedrijf. Corinne coacht vanuit liefde en respect voor wat er in iemand leeft dat eruit moet en zijn uiting vindt in een bedrijf. Wanneer je als ondernemer dichtbij je eigen vuur blijft en vertrouwt op jezelf dan kan het niet anders dat jij een uniek en exclusief bedrijf runt. De bezieling achter een bedrijf is heel persoonlijk, de rest kun je aanleren!

Met aangeboren intuïtie en oog voor potentie laat Corinne ondernemers graag zien wat hun waarde en kracht is. Hierin excelleert zij. Vaak denken we veel te klein over onszelf en zijn we tot veel meer in staat dan we doen.

 

ondernemerscoach

Als de kern van het bedrijfsidee eenmaal helder is, of een bedrijf bestaat al langere tijd, dan gaat het om 'skills' die voor iedereen gelden en aan te leren zijn. Hierin is Corinne als ondernemerscoach heel praktisch en doelgericht. Ze geeft je concrete handvaten waar je iets mee kunt.

Let wel, ze is doortastend en zeer intuïtief dus legt ze soms ook zaken bloot die je misschien liever niet ziet. Maar, het doel heiligt de middelen, en waar we naar streven is succes en vooral ook plezier. 

Als ondernemerscoach werkt Roils niet altijd alleen. Daar waar nodig werken we samen met een team specialisten waarmee we kunnen brainstormen, klanten vinden, website bouwen, je financiën inrichten etc etc. Daarnaast krijg je altijd toegang tot een groot netwerk en zal Corinne je wijzen naar de juiste persoon of plek.

Afhankelijk van je uitgangspositie mag je dit in ieder geval verwachten:

  • Een 0-meting: waar sta je nu als bedrijf en ondernemer?
  • Roils daagt je uit een duidelijke visie en een missie te bepalen, waar wil je naartoe?
  • Hoe kom je bij je beoogde doelstelling? Streef naar zo concreet mogelijke handvaten voor groei.
  • Desgewenst werken we samen alles uit tot je in business bent: je merkwaarden, je ideale klant, je kanalenmix...
  • Maar bovenal kijken we naar jouw potentie als ondernemer! Jij hebt geen bedrijf, jij BENT je bedrijf!

Roils Doorbraak Traject

Weet je nog niet precies wat je droom is? Ben je de verlangens van je hart uit het oog verloren? Ben je toe aan een doorbraak in je leven of is het tijd belangrijke beslissingen te nemen? Misschien heb je er de behoefte aan je innerlijke stem even helder te horen. 

Dan is het het ROILS Doorbraak Programma iets voor jou! 

Meer weten...

 

Picture of testimonial author
Corinne is een fantastische ondernemerscoach! Ze heeft mij uit de droom geholpen! Uit de droom dat mijn droom nooit waar zou kunnen worden. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ook mijn bedrijf is een feit. Na veel ge 'ja-maar...' heeft Corinne mij weten te overtuigen dat het echt mogelijk was. En kijk nu: ik heb mijn baan opgezegd en verdien inmiddels bijna 2,5 mijn salaris. Mijn tweede bedrijf is al in uitvoering. Het is zowel het geld, als de tijd dubbel en dwars waard geweest.
Rating: 5 stars
Alex

De wereld wacht op jou!

businesscoach

Het gezicht achter Roils

Corinne Brouwer

Misschien zijn er mensen die zeggen dat ze niet voor het ondernemerschap zijn gemaakt, maar ik geloof in ondernemers. Zelf heb ik lang genoeg bij grote bedrijven gewerkt om te weten hoe het is andermans droom uit te werken. Waarom andermans droom verwezenlijken, terwijl je eigen dromen op de plank blijven liggen? Niet doen! Met een beetje hulp kan jij dit ook! Ik heb ook de juiste mensen om mij heen moeten verzamelen en nog steeds heb ik een ondernemerscoach. Ik wil anderen helpen en stimuleren hun eigen dromen waar te maken. En zelf de beste ondernemerscoach worden die ik kan zijn. Dat geeft waanzinnig veel energie! Dit is gewoon waar ik voor gemaakt ben! Waar ben jij voor gemaakt?' Meer over Corinne...