Ik ben Corinne Brouwer. Ondanks dat ik al 45 ben en al jaren ondernemer en coach, zo'n beetje alle boeken van coaching, goeroes en levenslessen gelezen heb, de wereld aan opleidingen en cursussen heb gevolgd en prachtige functies heb uitgeoefend in het bedrijfsleven. Heb ik zelf nog maar een jaar of 5 geleden het 'knopje' gevonden. En mijn leven weten om te draaien van een slaafs leven naar een koninklijk leven, waarin ik me bewust ben dat zelf de regie heb. Dat levert veel rust, vertrouwen en vreugde op.

Ik ben dankbaar dat ik mag doen waar ik voor gemaakt ben...mensen laten ervaren wat het is om in contact te zijn met zichzelf en het echte Leven! We zijn niet geboren met een geschreven handleiding, maar de handleiding voor jouw en mijn leven zit in onszelf verscholen. Wanneer je luistert, rust ervaart, vreugde en positiviteit, dan ben je al een aardig eind op de goede weg. Als je dan ook nog de spelregels van deze wereld een beetje kent kan je echt succesvol worden. Jij ook!

Net als jij, heb ik een unieke persoonlijkheid. Ik ben open en extravert, zeker geen 13 in een dozijn en hou niet van generieke eenheidsworsten (oeps). Bij mij mag je dan ook echt komen voor kwaliteit en een waardige en persoonlijk benadering. Daarnaast ben ik zeer creatief en enthousiast. Ik zal je snel wijzen op je kwaliteiten, je laten zien hoe bijzonder en uniek je bent en welke schatten in jou verborgen liggen. We hebben goud in handen, weet je dat wel?

 

Liefde, Respect, Waardigheid: de uitgangspunten die voor mij gelden voor het leven en de omgang met anderen. 'Ik verlang naar een wereld waarin we onze eigen kleur durven te bekennen en elkaar 'optillen' en bemoedigen en bevestigen in onze eigen identiteit. Dat we geen jaloezie hebben of oordelen, maar geduldig met elkaar omgaan, zonder haat, maar vanuit liefde, geduld en respect. Ik geloof dat we ten diepste liefde zijn en zonder die liefde in mijn praktijk kan ik mensen niet bij zichzelf brengen.' Dus ben jij toe aan een bad van liefde? Zoveel liefde dat je weer helemaal jezelf durft te zijn?

Met Roils Coaching neem ik geen genoegen met: 'waarschijnlijk is dit het'! Op een vastberaden manier kom ik graag tot de kern. Dat betekent dat we echt doelgericht werken aan de vraagstelling of het onderwerp. En daarbij komt er van mijn kant ook een stukje perfectionisme kijken. Je zal echt anders de deur uitgaan dan hoe je binnenkwam, meer jezelf. Ik stop niet graag ergens mee zonder mijn doel bereikt te hebben en mijn doel is mensen weer bij hun echte ik te brengen!

Bezieling, ik ben ermee geboren! Ik hou ervan als het echt ergens over gaat. Geen koetjes en kalfjes alsjeblieft, want daar word ik moe van.Mijn intuïtie en lijntje met de schepper is zo helder dat ik er continue mee in contact ben. Hoe meer ik dat doe, hoe meer energie en hoe blijer ik word. Hiermee kan ik mensen informatie en richting geven maar ik leer jou vooral hoe je hier zelf aanspraak op maakt. Veel hoeven we niet te bedenken, van binnen weten we het meestal allang wat we willen of wat goed voor ons is. Soms is het handig dat ik dingen zie of openbaar die voor jou nodig zijn om verder te komen, maar het liefst leer ik mensen hoe ze dat zelf doen.

Ik ben puur, eerlijk en echt. In mij zit een ontembare drive om op zoek te gaan naar de Ware ik, Echte Jij! Wat drijft jou, wat kan je goed, wie ben je? Als de echtheid, beter gezegd de 'waarheid', over jou helder wordt, heb je alle maskers, angsten en onzekerheden niet meer nodig en zijn je opties eindeloos!